bosch -koiranruoat

Tyytyväisiä bosch -koiranruokien käyttäjiä

bosch -ruoat ovat lihapohjaista täysravintoa koirille. Käytämme vain huolellisesti valikoituja koiran ravinnoksi sopivia raaka-aineita.

Ruoat sisältävät myös munia, siipikarjan lihaa ja lammasta, jotka ovat biologisesti laadukkaimpia proteiinilähteitä.

Valmistamme ruoat tarkkaan valikoiduista raaka-aineista huolellisesti, maukkaita, helposti sulavia täysravintorakeita.
Laadukkaiden eläinperäisten aineosien lisäksi ne sisältävät myös ravinto-opillisesti arvokasta riisiä, kokojyvävilja ja erilaisia vihanneksia.

bosch -ruoissa on mukana kaikki tärkeät mineraalit, vitamiinit ja hivenaineet. Siksi bosch -koiranruoat ovat ihanteellista, tasapainoista ruokaa kaikenikäisille ja -rotuisille koirille niiden aktiivisuudesta riippumatta. Ne ovat juuri sopivaa ruokaa sinunkin koirallesi!

bosch -koiranruoka ei sisällä mitään, mitä koira ei tarvitse. bosch ei lisää mihinkään tuotteisiinsa mitään väriaineita, tarpeettomia keinotekoisia houkuttelu- eikä makuaineita eikä soijaproteiinia.

Emme käytä BHT -antioksidantteja lainkaan.

Huomioitavaa: KAIKKI raaka-aineet ovat eläinlääkärin tarkastamia, ja ne soveltuvat myös ihmisravinnoksi. Kaikki lihat tulevat bosch -tehtaan lähialueilta, Saksasta.
Mitään tuotteita ei ole geenimuunneltu.
 


 

Tietoa valmistajasta

bosch Tiernahrung GmbH & Co. on saanut toiminnastaan
DIN ISO 9001:2000 laatusertifikaatin sekä HACCP että IFS (International Food Standard) -sertifikaatit.

Tehdas on perustettu vuonna 1960. Perustajana Kurt Bosch.

bosch koiranruokasarjaa myydään jo noin 30 eri maassa.

Sertifikaatit kattavat toiminnan kaikki osa-alueet. Tämä tarkoittaa tinkimätöntä laatutietoisuutta kehityksestä ja tuotannosta aina asiakkaalle saakka. Yrityksessä käytetään tarkkaan määriteltyjä toimintatapoja - mitään ei jätetä sattuman varaan.
Tästä hyötyy nimenomaan asiakas, sillä hän voi luottaa siihen, että saa jatkuvasti sitä hyvää laatua, johon on tottunut.

Takaisin alkuun