Titelgrafik
TUOTTEET    JÄLLEENMYYJÄT    YHTEYSTIEDOT   

 

Hyvä kissaystävä

 

Sanabelle -valikoimasta löytyy juuri oikea ruoka kissan elämän joka vaiheeseen.

Sanabelle on hyvin maukasta, tasapainoista ravintoa, joka sisältää kaikki välttämättömät vitamiinit, ravintoaineet ja kuidut sekä runsaasti linnunlihaa. Sanabelle -rakeet ovat juuri sopivan kokoisia ja muotoisia.

Sanabelle ei tietenkään sisällä keinotekoisia väri-, säilöntä- eikä makuaineita, eikä sen valmistukseen ole käytetty geenimuunneltuja ainesosia.

Sanabelle on pakattu kätevästi suljettaviin aromitiiviisiin pakkauksiin.

Tietoa valmistajasta:

Sanabelle kissanruokavalmistaja on saanut DIN ISO 9001:2000 laatusertifikaatin, joka on Sanabelle -tuotteiden ostajalle takuu tuotteen laadusta.

bosch -pet food on ravitsemusasiantuntija, joka tuntee vastuunsa. Olemme kehittäneet huippulaadukkaan kissanruoan, jonka koostumus on uusimpien tieteellisten tutkimustulosten mukainen.
Sanabelle on korkealuokkainen kissanruokavalikoima.

Sanabellen sisältämät ominaisuudet:

Karvapallot: Kasviskuidut vähentävät karvapallojen muodostusta ja auttavat jo muodostuneita karvapalloja kulkeutumaan esteettä suoliston läpi (edistävät karvapallojen poistumista).

Tasapainoinen suolistofloora: Kasvisperäiset kuidut, frukto-oligosakkaridit, hyvin imukykyiset luonnon kivennäisaineet ja pellavansiemen kiihdyttävät kissan suoliston luonnollisten bakteerien toimintaa, vähentävät ulosteiden epämiellyttävää hajua ja pitävät ruoansulatuksen kunnossa.

Estää virtsakiviä: Sanabelle -kissanruoassa on aineksia, jotka laskevat virtsan pH:ta, ja myös ruoan magnesiumpitoisuus on omiaan estämään virtsakivien muodostusta. Mukana on lisäksi nesteen saantia ja poistumista edistävää ainetta, jonka vaikutuksesta kissa juo enemmän ja joka kiihdyttää luonnollisella tavalla nesteen poistumista elimistöstä. Näin sekin estää virtsakivien muodostusta ja niistä joskus aiheutuvia munuaisvaurioita.

Turkki & iho: Sanabelle -kissanruokasarja sisältää riittävästi omega 3- ja
omega 6-rasvahappoja tasapainoisessa suhteessa. Lisäksi se sisältää sinkkiä, tärkeää hivenainetta, sinkkikelaattina, joka on hyvin aktiivinen orgaaninen yhdiste. Yhdessä nämä antavat kissalle jatkuvaa elinvoimaa, hyvän ihon ja kiiltävän turkin, pitävät huolta sen näkökyvystä ja lisäävät sen luonnollista vastustuskykyä.